Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Dramateket

Teatermanus for barn og ungdom

Om Dramateket

Manusforfatter, teaterregissør og skuespiller Ingunn Andreassen står bak Dramateket. Hun er spesielt opptatt av at alle barn og ungdom som holder på med teater, skal få gode og spennende roller å bryne seg på.


Nesten alle stykkene du finner på Dramateket, er teaterstykker som er spesialskrevet til barneteatergrupper og ungdomsteatergrupper. Noen av stykkene, som for eksempel NRK hørespillet «A Diva is Born», er blitt skrevet om slik at det passer til barne- og ungdomsteatergrupper. 

Om Ingunn Andreassen

Ingunn Andreassen skriver for teater, radioteater og film.


Hun har vunnet førstepris i Norsk teaterråds manuskonkurranse med barneteaterstykket "Den triste kongen" (2006).


Hun debuterte profesjonelt som manusforfatter med hørespilleserien «Alt for Daniel» (NRK Radioteatret, 2007), som vant førstepris i den internasjonale konkurransen Prix Ex Aequo Children's and Youth Radio Drama. ("Alt for Daniel" kan man høre her på NRK Radio.)


Av bestillingsverk kan nevnes: «Dølgsmål» (historisk utespel) og «Gap opp og hold kjeft» (NRK Radioteatret).


Ingunn har vært teaterinstruktør på Rælingen kulturskole siden 2005. Der jobber hun en kveld i uka, og har en barneteatergruppe og en ungdomteatergruppe.


Hun er medlem av Dramatikerforbundet.